Ziua Internațională a Voluntariatului

Motto:
„O fapta buna este precum un clopot care cheama oamenii la închinare!”
„proverb danez”
5 decembrie Ziua Internațională a Voluntariatului
Pentru a marca cum se cuvine Ziua Internațională a Voluntariatului și implicit Ziua Voluntarului în săptămâna 2-6 decembrie 2019, la Școala Gimnazială Nr. 2, s-a desfășurat Săptămâna Voluntariatului din cadrul Proiectului Educațional „Dăruind vei dobândi”.
Voluntariatul este o experiență prin care poate trece orice persoană dornică să ajute, să trăiască bucuria de a face o faptă bună, de a fi alături de cei care au nevoie. Reprezintă, totodată, oportunitatea de a fi mai buni, mai empatici, de a face o schimbare în atitudinea noastră față de aproapele și de a contribui la creșterea respectului de sine.
Cu mult entuziasm și dorință de a ajuta, cu mic, cu mare, elevi, părinți, bunici, cadre didactice, personal didactic auxiliar și nedidactic și-au unit forțele într-o acțiune de colectare de legume, fructe, dulciuri, jucării, alimente și hăinuțe care au fost donate la Așezământul de Copii „Sfântul Ierarh Leontie” Rădăuți.
Mulțumim tuturor!
Coordonatori,
Prof. BAHNEAN GETA
Prof. înv. primar PARASCA MARIA
Prof. MIRONESCU GEORGE
P.S.: Aducem deosebite mulțumiri și considerații tuturor celor care s-au implicat în proiect, părinților și diriginților claselor participante și, în mod special, dlui admistrator SCHIPOR DUMITRU, dlui SCHIPOR VASILE, dlui PARASCA ADRIAN DĂNUȚ, dnei director GIURGIU ELENA, dlui JURAVLE GHEORGHE și drei contabil PARASCA MARIA.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog